Δημόσια δωρεάν εκπαίδευση ζήτησαν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Aχαρνών

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Με μαχητικότητα, αλλά και κοσμιότητα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους, για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ομάδα περίπου πενήντα μαθητών κατευθύνθηκε, με πανώ στην κεντρική πλατεία κι αφού φώναξε συνθήματα υπέρ της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης, διαλύθηκε ήρεμα, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς να ενοχλήσει τα καταστήματα ή τους θαμώνες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία.
Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές εξωτερίκευσαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση, κέρδισε την συμπάθεια των πολιτών, οι περισσότεροι από τους οποίους χαιρέτησαν την πρωτοβουλία τους.ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΤΟΥ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με μαχητικότητα, αλλά και κοσμιότητα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους, για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ομάδα περίπου πενήντα μαθητών κατευθύνθηκε, με πανώ στην κεντρική πλατεία κι αφού φώναξε συνθήματα υπέρ της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης, διαλύθηκε ήρεμα, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς να ενοχλήσει τα καταστήματα ή τους θαμώνες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία. Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές εξωτερίκευσαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση, κέρδισε την συμπάθεια των πολιτών, οι περισσότεροι από τους οποίους χαιρέτησαν την πρωτοβουλία τους.


http://menidiatis.blogspot.com
...

0 σχόλια στο Δημόσια δωρεάν εκπαίδευση ζήτησαν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Aχαρνών

Δημοσίευση σχολίου