Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο-Διεγράφη η Λ. Κατσέλη από την Κ.Ο

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011


Σε σύνολο 298 βουλευτών, 154 εψήφισαν υπέρ και 144 κατά, επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, είπε όχι στο άρθρο 37. To επίμαχο άρθρο πέρασε με 153 ψήφους. Μετά την επιστολή του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παπανδρέου την έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.Τους λόγους που «αδυνατεί» να ψηφίσει το άρθρο 37 (για τις συμβάσεις εργασίας) με τη μορφή που αυτό έχει σήμερα, εξήγησε αναλυτικά η Λούκα Κατσέλη από το βήμα της Βουλής, κατά την κρίσιμη συζήτηση επί της ψήφισής του, καθιστώντας σαφές ότι ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε να την μεταπείσει στην συνάντησή τους.

Ως απόδειξη ότι αναγνωρίζει την κρισιμότητα των στιγμών και ότι διάγουμε περίοδο «υψίστης ευθύνης για όλους» η κυρία Κατσέλη παρουσίασε το γεγονός ότι ψήφισε το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής.

Το έκανε, όπως πρόσθεσε, ακριβώς για να βοηθήσει την κυβέρνηση και να ενισχύσει την διαπραγματευτική δύναμή της στη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει στο Eurogroup την Παρασκευή και στη Σύνοδο Κορυφής την Κυριακής.
http://www.zougla.gr
...

0 σχόλια στο Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο-Διεγράφη η Λ. Κατσέλη από την Κ.Ο

Δημοσίευση σχολίου