Σταματά η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ μετά από κυβερνητική απόφαση

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011


Image

Όπως γράφει η εφημερίδα "Ημερησία" η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας μίας χώρας που η επίσημη θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός, σταματά την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας. Η διακοπή της κυριακάτικης μετάδοσης ήταν προϊόν απόφασης της Κυβέρνησης όπως γράφει η εφημερίδα.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί το κόψιμο της εκπομπής του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιου με τίτλο "Αρχονταρίκι". Μετά την αντικατάσταση λαού που επιχειρείται όλα αυτά τα χρόνια με την συνεχιζόμενη εισροή και παραμονή δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από την Αφρική και Ασία τώρα έχουμε την «επίθεση» στην ψυχή και την πίστη του μέσου Χριστιανού Έλληνα.
Προφανώς η απόφαση αυτή ελήφθη στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας και του πειράματος κοινωνικής μηχανικής που εφαρμόζεται στην χώρα με την πλήρη διάλυση των υπαρχόντων δομών αξιών και ηθών και την δημιουργία νέων, σύμφωνες με τα πρότυπα της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας άσχετα αν αυτή καταρρέει όπου εφαρμόστηκε και οι άνθρωποι ζητάνε την επιστροφή στις ρίζες τους και τις αξίες τους.



...

0 σχόλια στο Σταματά η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ μετά από κυβερνητική απόφαση

Δημοσίευση σχολίου