Ενώπιον της Δικαιοσύνης οι δράστες της σατανιστικής τελετής

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για τη 18χρονη Ελληνίδα που πέντε φίλοι της θέλησαν να τη θυσιάσουν σε σατανιστική τελετή.Κρίσιμη κρίνεται ακόμη η κατάστασή της 18χρονης κοπέλας στο Γιοχάνεσμπουργκ που δέχθηκε την επίθεση των πέντε αγοριών της παρέας της. Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Espresso η θεία του κοριτσιού η μόλυνση στους πνεύμονες είναι εκτεταμένη και το κορίτσι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο. Στην προσπάθειά της να αναπνεύσει, καθώς είχε τυλιχτεί στις φλόγες, έκαψε τον λάρυγγα και τους πνεύμονές της.

Ενώπιον του δικαστή εμφανίστηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν καμία πρόθεση να παραδοθούν – όπως έκαναν οι δύο – ούτε να ομολογήσουν. Ύστερα από πιέσεις από τις οικογένειές τους πείστηκαν. Τραγική ήταν η φιγούρα της μητέρας στην αίθουσα του δικαστηρίου που δεν άντεξε να κοιτάξει καν στο πρόσωπο τους δράστες της δολοφονικής απόπειρας κατά τους παιδιού της, ενώ οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ανέφερε προκάλεσαν σοκ σε δικαστές και κοινό. Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις δράστες έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη, ενώ ένας διαφεύγει της σύλληψης.

Ο νεαρός που φέρεται ως ο εγκέφαλος της επίθεσης, δεν προσέλαβε δικηγόρο λέγοντας πως θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, ενώ και οι τέσσερις φάνηκαν σκληροί και αμετανόητοι για τις πράξεις τους, όπως δημοσιεύει η Espresso. Κατηγορούνται για διπλή απόπειρα δολοφονίας και πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλούνται με ισόβια κάθειρξη.
...

0 σχόλια στο Ενώπιον της Δικαιοσύνης οι δράστες της σατανιστικής τελετής

Δημοσίευση σχολίου