Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Στιβ Τζομπς

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011


Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου και διευθύνων συμβούλου της Apple,
Ήδη από το πρωί πλήθος κόσμου που θαύμαζαν τον Τζομπς και λατρεύουν τα προϊόντα του κατέκλυσαν τα καταστήματα της Apple ανά τον κόσμο, αφήνοντας λουλούδια, κεριά αλλά και γράμματα για εκείνον.


 Οι θαυμαστές της Apple στη Νέα Υόρκη άφησαν μέχρι iPhone με τη φωτογραφία του έξω από κατάστημα στην West 59th Street.
Το εν λόγω κατάστημα είναι ανοικτό όλο το ....
24ωρο και όπως δήλωσε συγκλονισμένος ο ανταποκριτής του Wall Street: "Είναι το μοναδικό κατάστημα στις ΗΠΑ και μάλλον και στον κόσμο το οποίο είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο και έμεινα άφωνος όταν είδα περίπου 50 άτομα να κλαίνε και να αποτίουν φόρο τιμής στον Τζομπς".
"Τότε κατάλαβα πως ο Τζομπς ήταν κάτι παραπάνω από ένας πρόεδρος μιας εταιρείας για τον κόσμο", προσέθεσε.

 Σε μερικά καταστήματα ο κόσμος έγραφε μέχρι και στη βιτρίνα αυτών μηνύματα αγάπης για τον Τζομπς ενώ κόλλαγε και χαρτάκια post-it εκφράζοντας τη θλίψη του για τον χαμό του.


  
 Πολλοί ήταν και αυτοί που δεν άντεχαν τον πόνο, όπως ο νεαρός στη φωτογραφία, ο οποίος συντετριμμένος κάθεται έξω από ένα κατάστημα και κλαίει με λυγμούς.

 Παράλληλα, αρκετοί ήταν και αυτοί που έσπευσαν στην έδρα της Apple στη Καλιφόρνια αλλά και στο σπίτι του για να εκφράσουν την αγάπη τους και το πόσο πολύ λυπούνται για τον θάνατό του.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα της 12χρονης Απολίν Άρνοντ η οποία γράφει ένα μήνυμα για τον Τζομπς στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του.

"Θα μας λείψεις", του γράφει, πλαισιώνοντας το μήνυμά της με καρδούλες.
Η θλίψη του κόσμου δε σταμάτησε εκεί καθώς όσοι δεν μπόρεσαν να εκφράσουν από κοντά τη συγκίνησή τους, κατέκλυσαν με μηνύματα το διαδίκτυο.
"Ο παράδεισος έκανε αναβάθμιση σήμερα", γράφει ένας θαυμαστής του Τζομπς στην ιστοσελίδα wired.com, προσθέτοντας ότι "σε ευχαριστούμε για το όραμα και το πάθος σου", ενώ ένας άλλος δηλώνει πως είναι συγκινημένος και εμπνέεται από τη ζωή του.


  news247.gr
...

0 σχόλια στο Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Στιβ Τζομπς

Δημοσίευση σχολίου