Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Ολυμπιακό Χωριό

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011


dada.jpgΗ φετινή 9η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η αφή της φλόγας των αιμοδοτών ξεκίνησε, σηματοδοτώντας την έναρξη της 24ης Αμφικτιονίας από τα Σέρβια Κοζάνης.
Ο τελευταίος σταθμός είναι το Ολυμπιακό Χωριό αφού θα καταλήξει στις 31 Οκτωβρίου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στον δήμο Αχαρνών. Η φλόγα έχει περάσει από όλες της Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας.
Την Κυριακή 30-10-11 ώρα 17:00, η «Φλόγα της Αγάπης θα φτάσει λοιπόν στο Ολυμπιακό Χωριό, θα παραληφθεί από τους Εθελοντές Λαμπαδηδρόμους στην Γ’ είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού, θα διασχίσει την πόλη μας και θα καταλήξει στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου όπου θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η λαμπαδηδρόμοι θα περάσουν από τους παρακάτω δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού:

Γ’ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΟΥΗ – ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ – ΚΑΧΙ ΚΑΧΙΑΣΒΙΛΙ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ – ΦΑΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ- ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΡΑΝΙΔΗ – ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο κλειστό γυμναστήριο θα δωθούν έπαινοι στους αιμοδότες μας. Σε αυτούς που 3 χρόνια τώρα , δίνουν το αίμα τους για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπό μας όταν παραστεί ανάγκη. Για να έχει αποθέματα η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ενεργά και συμμετέχουν:

Η αιμοδοσία του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, το 1ο- 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο-4ο Δημοτικό Σχολείο, το τμήμα παραδοσιακών χωρών των δημοτικών σχολείων μας όπου θα μας παρουσιάσουν χορούς, το Γυμνάσιο Ο.Χ, το Λύκειο Ο.Χ, το αθλητικό σωματείο Ο.Χ “ΦΟΙΒΟΣ”, το αθλητικό σωματείο Ο.Χ “ΑΘΗΝΑ”, το Κέντρο Νέων, η Πολιτική Προστασία του Ο.Χ, η Πολιτική προστασία Αχαρνών, η Πυροσβεστική Ο.Χ, το Αστυνομικό τμήμα Ο.Χ, ο σύλλογος Ολυμπιονικών, η Δημοτική αρχή, ο Σύλλογος Εθελοντών Αχαρνών-Θρακομακεδόνων, ο Πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” με χορούς και τραγούδια, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος “ΠΑ.Ο.Ν.Ε” με χορούς και τραγούδια Θρακιώτικα.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συμμετέχετε ενεργά στην λαμπαδηδρομία αυτή ή να είσαστε μαζί μας στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού όπου θα γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές.

http://www.olympicvillagenews.gr


...

0 σχόλια στο Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Ολυμπιακό Χωριό

Δημοσίευση σχολίου