«Αυτά που γράφουν οι FT της Γερμανίας είναι σκουπίδια»

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

[node-title]
Με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των «Financial Times», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός είπε δύο φορές, σε συνεργάτες του, ότι προτίθεται να παραιτηθεί. Από το γραφείο του κ. Παπανδρέου έγινε γνωστό ότι οι συνεργάτες του που επικοινώνησαν με τους συντάκτες του δημοσιεύματος, τους ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι: «αυτά που σας πληροφόρησαν είναι σκουπίδια».
Για πιθανή παραίτησή του έχει μιλήσει δύο φορές με έμπιστούς του ο Γ. Παπανδρέου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times Deutschland.
Η παραίτηση του Γ. Παπανδρέου θα μπορούσε να οδηγήσει γρήγορα σε εκλογές, που η αντιπολίτευση ζητά εδώ και μήνες, αναφέρει επίσης το δημοσίευμα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός νιώθει ότι δεν αποφασίζει για τίποτα. "Η Ελλάδα δεν αποφασίζει για τίποτα", αναφέρει η πηγή της εφημερίδας.
"Προσπαθεί εδώ και μήνες να κρατήσει τη χώρα του μακριά από την πτώχευση. Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων διαμαρτύρονται για την πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης στα οδοφράγματα.
Δεν είναι να απορεί κανείς που ο πρωθυπουργός σκέφτεται να ρίξει το καράβι στα βράχια", επισημαίνουν οι Financial Times Deutschland.

http://www.iefimerida.gr/
...

0 σχόλια στο «Αυτά που γράφουν οι FT της Γερμανίας είναι σκουπίδια»

Δημοσίευση σχολίου