Επιτέλους επιδοκίμασαν και έναν Υπουργό με... χειροκροτήματα! (VIDEO)

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους κάνατε Κίνημα, αυτό που σας προτρέπει εδώ και καιρό το Πάμε-Λουκέτο , με τον οδηγό επιδοκιμασίας των πολιτικών :
Επιδοκιμασίες δηλαδή και όχι επιδοκιμασίες σε υπουργούς , βουλευτές κλπ. με χειροκροτήματα και όποιο άλλο πρόσφορο μέσο , γιατί δεν θα ξέρουν γιατί τους χειροκροτούν και θα τρελαίνονται! Με ένα «θερμό» χειροκρότημα δεκάδες εργαζόμενοι του
υπουργείου Δικαιοσύνης το πρωί της Παρασκευής τον υπουργό Δικαιοσύνης , Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
Με τον ευρηματικό αυτό τρόπο, διαβάζουμε,   ήθελαν να του εκφράσουν τις «ευχαριστίες» τους για την ψήφο που έδωσε χθες βράδυ στο πολυνομοσχέδιο με το οποίο μειώνονται οι μισθοί τους, μπαίνουν σε εφεδρεία κ.λ.π. «Μας εξαντλήσατε, μας εξοντώσατε, μας διαλύσατε», του είπε ένας εργαζόμενος ενώ μια άλλη του φώναξε : «Εσείς θα μάς ταΐζετε τα παιδιά μας;»

Το χειροκρότημα γίνεται μόδα. Χειροκροτήστε τους πολιτικούς για να είστε μέσα στη μόδα!

Ο πλήρης οδηγός επιδοκιμασιών των πολιτικών, όπως το έχουμε αναρτήσει είναι ο εξής και παρακαλούμε διαδώστε τον σε ακόμα περισσότερους:
Δεν τους φωνάζουμε διάφορα υβριστικά συνθήματα. Αντίθετα τους χειροκροτάμε. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα γιατί δεν θα ξέρουν γιατί γίνεται. Δεν θα βρουν ούτε έναν λόγο για να το δικαιολογήσουν .

- Επευφημούμε τους πολιτικούς  και τους λέμε διάφορες λέξεις για να αναδείξουμε αυτές τις επιδοκιμασίες. Χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικές ενθουσιώδεις φράσεις ή λέξεις. Προτιμότερος ο καθαρά ελληνικός χαρακτηρισμός " Μεγάλε...". Προσοχή: Συνοδεύουμε τη λέξη με τις τρεις τελίτσες. Θα βρουν αυτοί την κατάλληλη λέξη, ξέρουν καλύτερα, να συμπληρώσουν τη δική μας λέξη.

- Αν τους δούμε φάτσα με φάτσα, φοράμε το καλύτερό μας χαμόγελο. Ακολουθούμε το ρητό" Χαμογελάτε σε αυτούς που μισείτε ή σας μισούν. Δεν θα ξέρουν, γιατί το κάνετε".

- Αν τους βρούμε σε εστιατόριο, προσοχή, συγκράτηση . Μην κάνετε το χειρότερο, αλλά το καλύτερο. Κεράστε τους ακόμα και το κρασί ή την μπύρα. Πληρώστε τους ακόμα και το φαγητό. Πληρώστε να πάρουν ακόμα και φαγητό για το σπίτι. Για ένα χρόνο δεν θα μπορούν να κοιμηθούν από την ντροπή τους και θα ξετιναχθούν.

- Αν μιλάνε στο εξωτερικό, μην είμαστε αφιλόξενοι. Να τους χειροκροτήσουμε στην ομιλία τους. Να τους χειροκροτήσουμε κυριολεκτικά. Να τους χειροκροτήσουμε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας τους. Σε όλη! Αποθέωση! Να μην μπορούν να ακούγονται καθόλου από το χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό. Δεν θα ξαναπατήσει κανένας.

- Πολύ κακές είναι οι επισκέψεις στα σπίτια πολιτικών. Να σταματήσουν αμέσως. Θα το εκτιμήσουν . Και θάρχονται αυτοί έξω από το σπίτι μας για να μας ζητάνε συγγνώμη . Θα το εκτιμήσουν! Θάρθουν! Θα είναι το τέλειο " από σπίτι σε σπίτι ". 

http://listonplace.blogspot.com
...

0 σχόλια στο Επιτέλους επιδοκίμασαν και έναν Υπουργό με... χειροκροτήματα! (VIDEO)

Δημοσίευση σχολίου