ΑΓΩΝΑΣ 10 ΜΙΛΙΩΝ (16.1 Κ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011


dromeis.jpg
H Ομάδα Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αντοχής Αχαρνών διοργανώνει Αγώνα δρόμου 10 Μιλίων (16,1 Κ) και Εναλλακτική Διαδρομή (6 Κ) στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Αγώνας Δρόμου: 10 Μιλίων 16,1 χλμ. (3 γύροι)
Εναλλακτικός Αγώνας: 6 χλμ. (1 γύρος)
Εκκίνηση και Τερματισμός: Εντός Αθλητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού (στίβος).
Ώρα Εκκίνησης: 10:00 (ταυτόχρονη εκκίνηση και των δύο αγώνων)
Χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα: 2 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
Ενδεικτικά παρατίθεται η αποτύπωση και το υψομετρικό γράφημα της κυκλικής (clockwise) διαδρομής στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου σημειώνονται: το σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού (εντός του σταδίου) , η θέση του σταθμού υδροδοσίας καθώς και η θέση των δύο σταθμών Ελέγχου & Χρονομέτρησης:
ΠΑΡΟΧΕΣ:
1. Τροφοδοσία: Σταθμός Εφοδιασμού με νερό και ισοτονικό στο 5.5Κ και 10.5Κ . Στο σημείο τερματισμού θα δοθούν για αποκατάσταση των δρομέων μπανάνες, νερά και χυμοί.
2. Χρονομέτρηση: Θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (με CHIP) στην εκκίνηση (καθαρός χρόνος) στον τερματισμό και στα ενδιάμεσα περάσματα (2Κ, 4Κ, 7Κ, 9Κ, 12Κ, και 14Κ).
3. Πιστοποιητικά Επίδοσης: Μετά το πέρας του αγώνα θα εκδοθεί για τον κάθε δρομέα πιστοποιητικό όπου θα αναγράφεται η θέση τερματισμού του, ο μικτός και καθαρός χρόνος τερματισμού καθώς και οι έξι ενδιάμεσοι χρόνοι.
4. On-Line μετάδοση του αγώνα: Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνεται ασύρματη μετάδοση στο διαδίκτυο της εξέλιξης του αγώνα σε πραγματικό χρόνο (on-line). Τα περάσματα και η κατάταξη θα παρουσιάζονται και σε οθόνη στον χώρο του τερματισμού.
5. Μετάλλια και διπλώματα: Κάθε δρομέας που θα τερματίζει εντός του χρονικού ορίου θα λαμβάνει ανάγλυφο μετάλλιο (με χάραξη) και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
6. Έπαθλα: Οι τρείς (3) πρώτοι άνδρες και γυναίκες σε κάθε έναν από τους δύο αγώνες θα λάβουν αναμνηστικό έπαθλο.
7. Ιατρονοσηλευτική Υποστήριξη: Η οργανωτική επιτροπή θα μεριμνήσει για την ύπαρξη στο χώρο του αγώνα ιατρονοσηλευτικής υποστήριξης για την περίπτωση που κάποιος δρομέας αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού.
http://www.olympicvillagenews.gr
e-mail: olympicvillage.race@gmail.com
...

0 σχόλια στο ΑΓΩΝΑΣ 10 ΜΙΛΙΩΝ (16.1 Κ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Δημοσίευση σχολίου