7ο & 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ:ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ&20ο-18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011


7ο & 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ:ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ&20ο-18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
• 7ο και 5ο Γυμνάσιο : μαθητές λιποθυμούν από ασιτία
• Ολυμπιακό Χωριό: κόπηκε η παροχή υγραερίου, καθώς ο λογαριασμός δεν πληρώθηκε.
• 20ο και 18ο Δημοτικό δεν έχει γίνει συντήρηση καυστήρα και υπάρχει κίνδυνος έκρηξης
• 1ο Γυμνάσιο και πόσα ακόμα… το πετρέλαιο τελείωσε

Καταγγελία για προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί λόγο έλλειψης χρημάτων κάνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Προβλήματα με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης θέρμανσης, είτε λόγο έλλειψης πετρελαίου, είτε λόγω μη συντήρησης του καυστήρα, είτε λόγο μη παροχής υγραερίου. Ο Σύλλογος του 18ου Δημοτικού μαζί με όλους τους Συλλόγους Γονέων του Δήμου Αχαρνών την Τρίτη θα πραγματοποιήσει πορεία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών και πορεία προς το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ακολουθεί η καταγγελία:
«Ο Δήμος Αχαρνών από το Φλεβάρη έχει πάρει τα λεφτά που αναλογούν στα σχολεία της περιοχής για να καλύψει λειτουργικές ανάγκες . Συμπληρωματικά δόθηκαν χρήματα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Το σύνολο των χρημάτων ανέρχεται στα 530.00 ευρώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπεύθυνων οι καταγραφές των προβλημάτων έχουν γίνει ενάμιση μήνα τώρα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Δήμου ,στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για την Παιδεία, οι καταγραφές αυτές δεν έχουν γίνει για να αποδεσμευτούν τα χρήματα.
Και εμείς ρωτάμε…
Πού πήγαν τα λεφτά ?
Μήπως όλο αυτό που γίνεται στις πλάτες των παιδιών μας είναι ακόμη μία προσπάθεια να υποβαθμιστεί ο δωρεάν χαρακτήρας της εκπαίδευσης? Επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πάντα ρευστά , αποφασίσαμε να τα πάρουμε στα χέρια μας.
Καλούμε σε προσυγκέντρωση την Τρίτη 8/11/11 και ώρα 6:00μ.μ στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών να πραγματοποιήσουμε πορεία με τελικό προορισμό το Δημαρχείο.
Θα μας βρείτε απέναντι σας και αν όχι εμάς τα παιδιά μας»
Η συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία από όλους τους Συλλόγους θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8/11/11 στις 19:00.


http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο 7ο & 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ:ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ&20ο-18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δημοσίευση σχολίου