Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!!!

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011


 Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή
Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ως πρώτος ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ πρωθυπουργός των Ευρωπαϊκών τραπεζών, αναμφίβολα είναι ένας «πολύ καλά εκπαιδευμένος» τεχνοκράτης, και σαν «μηχανικός με ειδικές σπουδές στα οικονομικά"όχι μόνο δεν μπορεί να μην είναι συγκροτημένος στις σκέψη του άλλα ότι κάνει το κάνει καλά..!!
Από τα πρώτα του βήματα στην «αγορά» φάνηκαν τα προσόντα του και αυτό κάποιοι «ειδικοί»«φρόντισαν» να το αξιοποιήσουν, και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι πέρα από τα μεγάλα, και σε παγκόσμιο επίπεδο οικονομικά συμφέροντα και κυρίως οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Ας έρθουμε όμως στην πραγματικότητα ερμηνεύοντας το σκοπό για τον οποίο «διορίστηκε» ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ και να δούμε τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ είναι πολύ καλοφτιαγμένο όργανο όχι μόνο του Ευρωπαϊκού αλλά και του παγκοσμίου διατραπεζικού συστήματος…!!

Ο πρώτος ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ πρωθυπουργός των Ευρωπαϊκών τραπεζών κ. ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, με την χτεσινή παρουσίαση του προγράμματος περιορίστηκε σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά και μάλιστα έχει πάρει και τις ανάλογες εντολές…!!!


Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην Ευρώπη και στις χώρες σαν την Ελλάδα το έχουν αυτοί που το δημιούργησαν και έρχονται σήμερα να βοηθήσουν με «τσαμπουκά» για την επίλυση του…!!!

Ο κ. ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ είναι ο άνθρωπος που από το 2001 βοήθησε την Ελλάδα με τα «ψεύτικα» στοιχεί να εισέλθει στο Ευρώ και προφανώς είχε «προετοιμαστεί» για αυτή την δουλειά ανάλογα…!!

Στη συνέχεια , σαν αμοιβή, «τοποθετήθηκε» αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα για να μπορέσει να «οδηγήσει» και άλλες χώρες να πράξουν ανάλογα…!!!

Άρα το παιγνίδι είναι μελετημένο και καλοστημένο και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί με την γνωστή «αλυσίδα» ξεκινώντας από την Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία …..κλπ

Όπως βλέπουμε για κάθε χώρα το σύστημα έχει «κατασκευάσει» και έναν «λυτρωτή» όπως, Ελλάδα (ΠΑΠΑΔΗΜΟ), Ιταλία (ΜΟΝΤΙ), Πορτογαλία (ΜΠΑΡΟΖΟ), …κλπ…!!!

Και ο τρόπος «επιβολής» είναι πλέον για εμάς τους Έλληνες ο γνωστός, η «υπογράφετε η πτωχεύετε» και ότι άλλο μπορεί να σας συμβεί…!!!

Οι λαοί βρέθηκαν να μην μπορούν να αντιδράσουν γιατί ζούσαν για αρκετά χρόνια στην « ευμάρεια» της ενωμένης Ευρώπης και θεώρησαν ότι γι αυτούς αυτός ήταν ο παράδεισος.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «παρασυρθούν» και άλλοι λαοί της Ευρώπης και να εκλιπαρούν να εισέλθουν και αυτοί στον«παράδεισο», πολλές μάλιστα το έβλεπαν σαν «λύτρωση» γιατί πριν λίγα χρόνια είχαν εξέλθει από το «πνίξιμο» του ανατολικού μπλοκ.…!!!

Εδώ θα πρέπει να προβληματιστούμε για το μήπως τελικά η «διάσπαση» της πάλε ποτέ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ήταν μία «παγίδα» που θα οδηγούσε μερικές χώρες προερχόμενες από την ΕΣΣΔ, (ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ) στην ανάπτυξη μέσα από την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την στιγμή που δεν θα είχαν τίποτα άλλο να «κερδίσουν» θα επέστρεφαν στην «μητέρα πατρίδα»…!!!

Πέρα από αυτά κανένας όμως δεν «άνοιγε» τα μάτια του να δει ότι οι ανεπτυγμένες-πλούσιες, χώρες όπως Αγγλία-Σουηδία-Νορβηγία-Φινλανδία- δεν μπήκαν ποτέ στη ζώνη του Ευρώ…!!!

Άρα με το παραπάνω σκεπτικό είναι θέμα χρόνου όλες αυτές οι χώρες να «τεθούν υπό επιτήρηση» τύπου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ…!!!

Πρέπει να τονιστεί ότι το έργο της Ευρωπαϊκής Διατραπεζικής Κυβέρνησης είναι πολύ πιο εύκολο για τις μικρές χώρες επειδή οι οικονομίες τους είναι πολύ ποιο ευάλωτες από της Ελλάδας, όπως…!!!
Βουλγαρία Τσεχική Δημοκρατία Εσθονία Ουγγαρία Ιρλανδία Λεττονία Λιθουανία Μάλτα Πολωνία Πορτογαλία ΡουμανίαΣλοβακία Σλοβενία
Υποψήφιες χώρες
Κροατία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ,Ισλανδία
Δυνάμει υποψήφιες χώρες
Αλβανία Βοσνία και Ερζεγοβίνη Κοσσυφοπέδιο βάσει της απόφασης 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών Μαυροβούνιο Σερβία Αναρτήθηκε από THOUREIOS
...

0 σχόλια στο Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!!!

Δημοσίευση σχολίου