ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011


ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
Παρελθόν αποτελεί πλέον ένα κυριολεκτικά ερείπιο κτίσμα που βρισκόταν εδώ και δεκαετίες πάνω στην πλατεία του Αγ. Πέτρου. Παρότι το κτίσμα είχε απαλλοτριωθεί και αποζημιωθεί εδώ και χρόνια, κανείς δεν σκέφτηκε πως πρέπει να κατεδαφιστεί, ώστε να διαμορφωθεί η πλατεία που συνορεύει μ’ αυτό.    Η πλατεία δημιουργήθηκε σε οικόπεδα που απαλλοτριώθηκαν, δημιουργήθηκαν ζώνες πρασίνου, τοποθετήθηκαν παγκάκια, φωτισμός, όμως το κτίσμα δεν γκρεμίστηκε παρά τις εκκλήσεις των περιοίκων.

Χτες το πρωί οι υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών με επικεφαλή τον Αντιδήμαρχο Αστικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Κορνιλάκη, μετέβησαν στο σημείο όπου γκρέμισαν το κτίσμα που έστεκε κυριολεκτικά στην μέση της πλατείας! Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο ιδιοκτήτης του κτιρίου ενώ είχε αποζημιωθεί γι’ αυτό και θα έπρεπε να το έχει εγκαταλείψει, το ενοικίαζε παρανόμως σε αλλοδαπούς!
Σίγουρα η εικόνα στην γειτονιά του Αγ. Πέτρου Αχαρνών άλλαξε αφού πλέον το «επικίνδυνο» κτίσμα δεν αποτελεί κίνδυνο ούτε για τα πιτσιρίκια που παίζουν στην πλατεία, ούτε για τα ΙΧ που έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους ένα σπίτι. Η πλατεία, σύμφωνα με δήλωση του κ. Κορνιλάκη στο ACHARNORAMA, θα διαμορφωθεί σύντομα και θα δοθεί στους κατοίκους, όπως έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Σχόλια

...

0 σχόλια στο ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση σχολίου