ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011


ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ
Δεκάδες είναι καθημερινά τα καταγεγραμμένα κρούσματα κλοπής βενζίνης και πετρελαίου στο Δήμο Αχαρνών! Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την τεράστια άνοδο της τιμής της βενζίνης, αλλά και του πετρελαίου κίνησης έχει προκαλέσει δεκάδες κλοπές καθημερινά σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα και φορτηγά.


Οι δράστες δίχως να υπολογίσουν ώρα, μέρος και κίνηση εστιάζουν στο ρεζερβουάρ του οχήματος που έχουν… βάλει στο μάτι και με γρήγορες κινήσει και με την χρήση ενός λάστιχου ποτίσματος αντλούν την βενζίνη και την τοποθετούν σε μπετόνια. Πολλές φορές όταν το καπάκι της βενζίνης δεν ανοίγει εύκολα με την χρήση πένσας και καλεμιού προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο αυτοκίνητο σπάζοντας την υποδοχή.
Ένα τέτοιο κρούσμα είχαμε στην οδό Μητρομάρα όταν περιπολία Ειδικών Φρουρών έπιασε στα… πράσα δύο άτομα την στιγμή που αντλούσαν πετρέλαιο κίνησης από σταθμευμένο φορτηγάκι. Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν τέσσερα μπετόνια με βενζίνη και πετρέλαιο, ένα λάστιχο ποτίσματος, ένα γαλλικό κλειδί, μια πένσα και ένα καλέμι! όπως αντιλαμβάνεστε εκείνο το βράδυ οι δύο δράστες είχαν κάνει «χρυσές δουλειές».
Δυστυχώς, τρόπος να προφυλάξουμε την «πολύτιμη» βενζίνη μας από τα χέρια ληστών δεν υπάρχει, εκτός και αν η τιμή του «μαύρου χρυσού» αρχίσει να πέφτει, μέχρι τότε μην γεμίζετε τα ρεζερβουάρ για να μην τα κλαίτε…


http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ

Δημοσίευση σχολίου