Εκτός ελέγχου η κατάσταση στις Αχαρνές…

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

atyxhmataΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ Δ.ΔΕΔΕ 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ!
Νεκρός από σφαίρες τριών αγνώστων έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ένας 22χρονος Πακιστανικής καταγωγής, κατά τη διάρκεια ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Δημητρίου Δέδε 146, στις Αχαρνές.


Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, αλλά τους αντελήφθη ο 22χρονος, τον οποίο πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως, κατά την διαδρομή υπέκυψε στα τραύματά του. Άλλο ένα περιστατικό ωμής βίας που έχει έδρα της τον Δήμο Αχαρνών.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η πολιτεία κωφεύει επιδεικτικά στις εκκλήσεις των κατοίκων αυτής της πόλης, μη ενισχύοντας το Αστυνομικό Τμήμα με προσωπικό, αλλά και μη εφοδιάζοντας το ήδη υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό με τα μέσα που απαιτούνται, όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα, συντήρηση οχημάτων και μοτοσικλετών.

Να τονίσουμε πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όχι μόνο αδιαφορεί ώστε να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην πόλη μας, αλλά «προσπαθεί» να αποδυναμώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών αφήνοντας το κυριολεκτικά στο έλεος του ισχυριζόμενο την οικονομική κρίση και την μείωση των εξόδων! Είναι μία πικρή αλήθεια πως η συντήρηση οχημάτων και μοτοσικλετών γίνεται κυριολεκτικά από την τσέπη των αστυνομικών και από επιχειρηματίες της πόλης μας που προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αφού η «γραφειοκρατία» είναι αυτή που στήνει εμπόδια ξανά.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ο Υπουργός πρέπει άμεσα να σκύψει πάνω από την περιοχή μας, καθώς οι νεκροί πολύ φοβούμαστε πως θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο δίχως διακρίσεις σε χρώματα και φυλές…


http://www.acharnorama.gr...

0 σχόλια στο Εκτός ελέγχου η κατάσταση στις Αχαρνές…

Δημοσίευση σχολίου