Τα ΜΑΤ επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της Δ.Ε.Η. στη Λ. Μεσογείων στον Χολαργό, καθώς άνδρες της αστυνομίας επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.


Εκεί βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους ανέργους και τους συνταξιούχους να πάνε στο κτήριο και τόνισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως το τέλος.
«Αυτόν τον νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη» είπε χαρακτηριστικά.


«Ο αγώνας γίνεται για να μην κοπεί το ρεύμα. Είναι απαράδεκτο να απειλείς τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο ότι, αν δεν πληρώσει, θα του κόψεις το ρεύμα. Ας το κόψουν στους βουλευτές» κατέληξε.


Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ παραμένουν αμετακίνητοι και συνεχίζουν την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της Δ.Ε.Η., η οποία ξεκίνησε την Κυριακή.


Χθες πάντως, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου διεμήνυσε ότι ο νόμος θα τηρηθεί, τονίζοντας πως υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό,τι χρειάζεται.


Η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ έχει επιπτώσεις στο σύνολο των συναλλαγών της επιχείρησης με τους καταναλωτές, καθώς έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση στη Διεύθυνση Πληροφορικής.


Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011, 08:20
http://www.zougla.gr

...

0 σχόλια στο Τα ΜΑΤ επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Δημοσίευση σχολίου