ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…!!!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011


Καλημέρα, απο Περικλή Αθανασόπουλο 
 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΚΟΛΑΦΟΣ» 
ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ…!!!
Πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσει μία κυβέρνηση με:
Διορισμένο πρωθυπουργό.
Με εικονική κομματική υποστήριξη.
Χωρίς χρονικό ορίζοντα αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο.
Πλήρως υποταγμένη στην 6η, 7η, 8η, 9η, 10η ……κλπ δόση.
Πλήρως προσαρμοσμένη στη «δανειακή σύμβαση».
Χωρίς αντιπολίτευση.
Χωρίς λαϊκή στήριξη.Όλοι και κυρίως οι Έλληνες πολιτικοί ή μας δουλεύουν άγρια ή είναι «όμηροι» και τρομοκρατημένοι από κάτι.
Ότι και να είναι αυτό ουδόλως ενδιαφέρει τον λαό γιατί όταν κάποιος «αποφασίζει» να γίνει «εθνοπατέρας» πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι θα θέσει σε κίνδυνο για τον «λαό του» ακόμα και την ζωή του.

Όπως σε κάποιο πόλεμο ο απλός Έλληνας πολίτης δίνει και την ζωή του ακόμα για την πατρίδα έτσι και σήμερα όλοι οι Έλληνες πολιτικοί επειδή τα έχουν κάνει…σ.. δεν τολμούν να ζητήσουν θυσίες από τον Ελληνικό λαό και η τελευταία τους ελπίδα είναι αυτό που πάντα διακηρύττει ο « γκαντέμης», ότι ο Ελληνικός λαός «ξεχνάει» εύκολα…!!!
Εδώ ο κόσμος χάνεται, η Ευρώπη καταρρέει , οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζουν την ανάπτυξη επειδή «τύπωσαν» χρήμα και εξασφάλισαν πετρέλαιο σχεδόν τσάμπα με μια - δύο παρεμβάσεις (ΛΙΒΥΗ –ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ κλπ) ενώ στην Ελλάδα

ο λαός αρχίζει και πεινάει εσείς ψάχνετε να βρείτε «πηγάδι» να κρύψετε τα «δεδουλευμένα σας» και προσπαθείτε να «καλύψετε τους τραπεζίτες».

Οι κοιλιές όμως των Ελλήνων πολιτών είναι άδειες και κάθε μέρα η ζώνη πάει και μια τρύπα μέσα, δεν είναι σαν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ που «έφαγε πολύ» και έχει απόθεμα.


Κύριοι,
αφήστε τις μ…..και τα τερτίπια τύπου:
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Παρατάτταμε στην ησυχία μου.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Την «κάνω» μέσο « ψευτοαναγγελίας δημοψηφίσματος».
ΣΑΜΑΡΑΣ: Συμμετέχω - δεν συμμετέχω αλλά στηρίζω.
ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Διαφωνώ με όλα.
ΤΣΙΠΡΑΣ: Ναι σε όλα αλλά δεν συμμετέχω.
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Δούρειος ίππος των κυβερνητικών κομμάτων.
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Σας - μας, δουλεύει όλους


Δεν θέλουμε ούτε δάνεια ούτε τίποτα διώξτε τους όλους, τροϋκανούς, νταβατζήδες, τραπεζίτες κλπ,
Να στηριχτούμε στη δύναμη του λαού εν ανάγκη να πολεμίσουμε αν χρειαστεί...!!!
Είμαστε πλούσια χώρα, παράγουμε τα πάντα, μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις, και να ζήσουμε απο μόνοι μας χωρίς τις ψευτοανάγκες της εποχής...
Να ξαμοληθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες στην επαρχία αυτή την εποχή να μαζέψουν το λάδι και να προμηθευτούν Ελληνικά προϊόντα, κοτόπουλα, αυγά, κρεατικά από τους έλληνες παραγωγούς της επαρχίας και να μην ξαναπάνε στα ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, lidl –Carrefour και λοιπά.


Προκηρύξτε εκλογές αύριο το πρωί και αφήστε τις…μ…. Κατά μέρος….καντε το τώρα που είναι ακόμα νωρίς γιατι σε λίγους μήνες δεν θα μπορείτε!!!


Αναρτήθηκε από THOUREIOS
...

0 σχόλια στο ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…!!!

Δημοσίευση σχολίου