ΚΟΒΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ & ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΦΥΛΗΣ

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011


ΚΟΒΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ & ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΦΥΛΗΣ

Δημιουργία «πυρήνων» σε κάθε γειτονιά ώστε να μην κόβουν το ρεύμα σε κανέναν συμπολίτη μας!
«Άρχισαν τα όργανα» και στον Δήμο Αχαρνών με την ΔΕΗ να σέρνει τον χορό κόβοντας το ρεύμα ακόμη και σε άνεργους οικογενειάρχες που δεν έχουν ούτε τα… προς το ζην, τηρώντας, όπως τονίζει η Διοίκηση της ΔΕΗ το… νόμο! Ποιο νόμο θα λέγαμε εμείς, αφού καταπατούνται με το έτσι θέλω τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι νόμοι στο βωμό των φόρων;

Στις 11 το πρωί δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το παρών στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Αχαρνών & Φυλής έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ, στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής Αχαρνών.
Αυτό που πραγματικά μας έκανε τεράστια έκπληξη είναι πως σ’ αυτή την συγκέντρωση τον παλμό δεν τον έδωσαν τα κόμματα, αλλά ο απλός λαός.
Πρωταγωνιστές αυτή την φορά δεν ήταν καμία παράταξη, αλλά συμπολίτες μας, άνεργοι, συνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που βλέπουν τα καταστήματά τους άδεια καθημερινά. «Κλέφτες» φώναζαν όλοι με μία φωνή και είχαν απόλυτο δίκιο. Ποιος μπορεί να πει πως δεν είναι άγρια κλεψιά αυτό που γίνεται σήμερα στον Ελληνικό Λαό;«Γιατί να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα αυτών;» αναρωτιόταν μία κυρία που με τους λογαριασμούς και το «χαράτσι» στο χέρι διαδήλωσε πάρα την διαφορετική, μέχρι πρότινος, κομματική της ταυτότητα, που δεν της επέτρεπε να βγει στους δρόμους και να διαδηλώνει. «Πλέον τα κόμματα δεν έχουν καμία σημασία. Οι ίδιοι τα απαξίωσαν. Ο λαός δεν είναι κουτός. Θα είμαστε με αυτούς που μας στηρίζουν αυτές τις δύσκολες μέρες» δήλωσε στο ACHARNORAMA, ένας ηλικιωμένος κύριος.
«Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου πρέπει να κάνουμε πυρήνες της Λαϊκής Επιτροπής, ώστε να φυλάμε τις γειτονιές μας να μην μας κόψουν το ρεύμα!» δήλωσε μπροστά από τα γραφεία της πρώην Νομαρχίας, στην πλατεία Καράβου, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αχαρνών κ. Αλέκος Κατσούλης.
Στο πλευρό των συμπολιτών μας βρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής κ. Τσουμπρής, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών κκ. Θάνος Τραβασάρος, Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Γρηγοριάδης και ο Πρόεδρος ΣΕΒΑ κ. Παναγιώτης Γέργος. Κοινή διαπίστωση πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντισταθούμε στο άδικο χαράτσι της Κυβέρνησης και του ΔΝΤ…
Σημείωση: Όσοι συμπολίτες μας έχουν πρόβλημα με διακοπή του ηλεκτρικού η Λαϊκή Επιτροπή τους καλεί στα γραφεία
ΑΧΑΡΝΑΙ: Στο Συνδικάτο Οικοδόμων στην Δεκελείας ή στα Γραφεία του ΣΕΒΑ
ΦΥΛΗ: Πέτρου Λιόση & Πάρνηθος
http://www.acharnorama.gr

...

0 σχόλια στο ΚΟΒΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ & ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΦΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου