Ο Λαζάρου φεύγει, τα σκουπίδια μένουν

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011


Ο τίτλος δεν έχει καμία αλληγορία. Ο δημοτικός σύμβουλος και μέχρι χθες αντιδήμαρχος με αντικείμενο την Καθημερινότητα του Πολίτη υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου που έγινε αποδεκτή από το δήμαρχο.

Στην απόφαση της  αποδοχής της παραίτησης φέρει κωδικό ανάρτησης ΑΔΑ: 457ΞΩΨ8-ΡΓΡ. Αν ψάξετε στη Δι@ύγεια δεν υπάρχει ανάρτηση με αυτά τα στοιχεία!!
Σε αναζήτηση στον κωδικό ΑΔΑ: 457ΞΩΨ8-ΡΓΡ παραπέμπει στον κωδικό ΑΔΑ: 457ΞΩΨ8-ΓΡ που αντιστοιχεί σε άλλη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Τι συμβαίνει; Άλλο λάθος;
Ας γυρίσουμε όμως στα σκουπίδια.
Μέχρι πριν λίγο καιρό σκουπίδια υπήρχαν παντού, στο λόφο των 40 Μαρτύρων, έξω από το νεκροταφείο, στην οδό Αγνώστων Ηρώων και Φιλαδελφείας. Δε γίνεται λόγος για την Αυλίζα.  (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ).
Για να γνωρίσουμε τις Αχαρνές. Περιοχή Αγίας Άννας.
Με κόκκινη επισήμανση η οδός Γιάννη Ρίτσου. Γύρω από αυτήν υπάρχουν λίγα σπίτια. Υπάρχει όμως αγωγός, ίσως αποχέτευσης, ίσως  ομβρίων. Με διπλή κόκκινη γραμμή επισημαίνεται ασφαλτοστρωμένος δρόμος, που οδηγεί στο πουθενά. Δίπλα του χωράφια!!
Τι δε φαίνεται στο χάρτη.
Δημοτικά έργα της προ Στριφτού εποχής!! Άσφαλτος με πεζοδρόμιο!!
    
        
Στην τελευταία φωτογραφία, στο βάθος, το 23ο Δημοτικό Σχολείο.
Και μερικές εικόνες από τον περίγυρό του.
    
    
    
    
Σε αυτό το περιβάλλον σε τι  αισθητική διαμορφώνονται οι χαρακτήρες των μαθητών του δημοτικού. Πως θα αντιμετωπίζουν το περιβάλλον με αυτά τα βιώματα που αποκτούν.
Αυτό είναι από μια περιοχή των Αχαρνών. Αυτό αφήνει ο αντιδήμαρχος για την Καθημερινότητα του Πολίτη.
Ποιο είναι το ενδιαφέρον για τα σκουπίδια;
    
Από το δήμο Αχαρνών ο Βασίλης Λαζάρου ως αντιδήμαρχος για την Καθημερινότητα του Πολίτη, μέχρι σήμερα, και ο Γιάννης Κασσαβός με τη διπλή ιδιότητα του  δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αχαρνών και του αντιπροέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ. Αυτό είναι το ενδιαφέρον των δημοτικών συμβούλων.
Για το τι θα παραλάβει ο νέος αντιδήμαρχος για την Καθημερινότητα του Πολίτη σε επόμενη ανάρτηση.

http://eleftherovima.wordpress.com
...

0 σχόλια στο Ο Λαζάρου φεύγει, τα σκουπίδια μένουν

Δημοσίευση σχολίου