Με αγωγή ο Σημίτης διεκδικεί ιδιωτική παραλία στον αιγιαλό των Αγίων Θεοδώρων!

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011
Το ησυχαστήριο του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας επεκτάθηκε ξαφνικά, αφού ο πρώην πρωθυπουργός περιέφραξε ένα μεγάλο τμήμα του αιγιαλού που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι του, αποκτώντας ουσιαστικά τη δική του ιδιωτική παραλία.

Αυτοπροσώπως, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε καταθέσει αίτηση το προηγούμενο διάστημα στο αρμόδιο τμήμα Κορινθίας για ιδιωτικοποίηση του συγκεκριμένου θαλάσσιου χώρου, στον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει απολαύσει τα καλοκαιρινά του μπάνια μετά της συζύγου του Δάφνης.

Το θέμα αποκάλυψε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας». Αρχικώς το αίτημα του Κώστα Σημίτη δεν έγινε δεκτό, αφού η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στο δημόσιο. Ο πρώην πρωθυπουργός βέβαια δεν έδειξε να κατανοεί πλήρως τους λόγους που δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, γι αυτό και αποφάσισε να περιφράξει ένα μεγάλο μέρος του αιγιαλού χωρίς να διαθέτει φυσικά τα απαιτούμενα χαρτιά αδειοδότησης.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί... αφού κατέθεσε αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, ώστε τελικά να του αναγνωρισθεί ως δική του ιδιοκτησία το μέρος του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.

Όταν ο κόσμος χάνεται ο πρώην πρωθυπουργός μας «χτενίζεται» και φροντίζει από τώρα προκειμένου να απολαύσει μερικές ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το καλοκαίρι στον δικό του... επίγειο παράδεισο.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός «παρέστη δια» του νομικού του συμβούλου πριν 10 μέρες στην κατάθεση της αγωγής στην Κορινθία, ενώ η απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα.
Σχετικές φωτογραφίες:


Από newpost

...

0 σχόλια στο Με αγωγή ο Σημίτης διεκδικεί ιδιωτική παραλία στον αιγιαλό των Αγίων Θεοδώρων!

Δημοσίευση σχολίου