Πρωτοβουλία του Συλλόγου Κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚΟΧΣτην συγκέντρωση των κατοίκων την Κυριακή 11/12/11 που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ότι δεν θα πρέπει να πληρώσουμε το χαράτσι.Την συγκρότηση επιτροπής για την ανάγκη συντονισμού της οργάνωσης και της δράσης απέναντι στην αντιμετώπιση των χαρατσιών που μας επιβάλλονται.
Να γίνουν γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών, καταγράφοντας την θέση την οποία θα πάρουν και την οποία θα πρέπει να την καταθέσουν στην επιτροπή .
Η επιτροπή θα αποφασίσει τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση έλθουν να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ.
Να ενημερωθούν όλοι τους κατοίκους για τον σκοπό αυτό .
Μαζευόμαστε όλοι στο σύλλογο σχεδιάζοντας κάθε φορά τις κινήσεις μας.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τα εξής μέλη.

1- ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΥ
2- ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑ
3- ΝΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
4- ΨΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5- ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6- ΤΡΙΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
7- ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
8- ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
9- ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ.

Η επόμενη συνάντηση των κατοίκων θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/11 ώρα 11 πμ στα γραφεία του ΣΚΟΧ Λεων. Σαμπάνη 6....

2 σχόλια στο Πρωτοβουλία του Συλλόγου Κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣΓείτονα, γειτόνισσα,Με πρωτοβουλία του Συλλόγου κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του,(Λ. Σαμπάνη 6), συγκέντρωση την Κυριακή 11/12/2011, με θέμα το άδικο , αντισυνταγματικό και δυσβάστακτο μέτρο του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.Επειδή τα χαράτσια ήδη στάλθηκαν και μας εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο, όσοι συμμετείχαμε πήραμε ομόφωνα την απόφαση να συγκροτήσουμε Επιτροπή Κατοίκων Ενάντια στο Χαράτσι της ΔΕΗ.Η Επιτροπή έχει στόχο, να συντονίσει τη δράση των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού , αλλά και να συντονιστεί με παρόμοιους φορείς σε όλη την Ελλάδα, ώστε η μη πληρωμή του τέλους, να οδηγήσει στην απόσυρση αυτού του αντιλαϊκού μέτρου.Εμείς λέμε ότι δεν πληρώνουμε το χαράτσι γιατί δεν έχουμε, δε μπορούμε και δε θέλουμε.Το «έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων» είναι ακόμα μια απόδειξη πως όσες θυσίες και αν κάνουμε θα μας ζητάνε κι άλλες.Τα διάφορα μέτρα που μας επιβάλουν, τάχα για να μειώσουν το έλλειμμα και το χρέος, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.Τώρα μας απειλούν να μας αφήσουν χωρίς ρεύμα. Αύριο τι;Ας δράσουμε τώρα! Είδαμε πια τα αποτελέσματα της πίστης σε εύκολες λύσεις από κάθε λογής σωτήρες.Δεν περιμένουμε κάποιους «αντιπρόσωπους» να μας λύσουν το πρόβλημα ενώ εμείς είμαστε αδρανείς.Όποιος έχει ακόμα να πληρώσει, μην περιμένει μέχρι να έρθει και η δική του σειρά.Καθένας μόνος του, φοβάται. Όμως διαίρει και βασίλευε αυτοί; Ισχύς εν τη ενώσει εμείς. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Μαζί με γείτονες και φίλους αναζητάμε πλέον λύσεις Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Κ Ε Σ.Μέσα από συνελεύσεις στις πολυκατοικίες αποφασίζουμε τις επόμενες δράσεις μας:1) Πληρώνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι μέσω ΑΤΜ, (με χρήση του 12ψήφιου κωδικού πληρωμής) . Έστω και αν κάποιοι πλήρωσαν την πρώτη δόση έρχονται κι άλλες και είμαστε ακόμα στην αρχή.2) Κάνουμε μαζικές προσφυγές και εξώδικα ενάντια στη ΔΕΗ.3) Δεν αφήνουμε κανέναν να κόψει το ρεύμα από κανένα σπίτι. Σε περίπτωση που εμφανιστούν εργολάβοι της ΔΕΗ, ειδοποιούμε την Επιτροπή, τον Σύλλογο και τους γείτονές μας, συγκεντρωνόμαστε και τους αποτρέπουμε.4) Φτιάχνουμε ομάδες επανασύνδεσης και αν τυχόν χρειαστεί επανασυνδέουμε το ρεύμα.Η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι Ολυμπιακού Χωριού σας καλεί να συντονίσουμε τη δράση μας:1) ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/2011 στις 6:00 μ.μ.Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου Κατοίκων (Λ. Σαμπάνη 6).2) Παρακαλούμε τους διαχειριστές να καλέσουν συνελεύσεις, τις επόμενες ημέρες ώστε να συζητηθεί το ζήτημα σε κάθε πολυκατοικία.Επιτροπή Κατοίκων Ο. Χ. Ενάντια στο Χαράτσι της ΔΕΗ.Επικοινωνία: Πασχαλίδου Εύα 6974484659, Τρίμπος Δημ. 6978269331, Δήμου Ανδ. 6942444846,Νάνος Βασ. 6959862865, Φράγκου Ευγ. 2105732522, Ψαράκης Γιωρ. 6987081391,Πάνος Μιχ. 2104201840

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου