ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΜία ιδιαίτερα έκπληξη επεφύλαξαν για τους επισκέπτες του σχολείου τους γονείς και μαθητές του 18ου Δημοτικού Αχαρνών. Κατάφεραν με ελάχιστα προσωπικά έξοδα να διαμορφώσουν τις έξι τάξεις του σχολείου τους σε έξυπνα εργαστήρια διαμορφώνοντας το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό»!


Δημιούργησαν το «Σπίτι της ζαχαροπλαστικής», όπου οι μικροί μας φίλοι με την βοήθεια μεγαλύτερων έφτιαχναν χριστουγεννιάτικα γλυκά και τα έψηναν στον φούρνο που είχαν στήσει, δημιούργησαν το «Σπίτι του Άγιου Βασίλη», όπου είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον… Άγιο, που ακριβώς απ’ έξω είχε παρκάρει το έλκηθρο με τους ταράνδους του (!), δημιούργησαν το «Σπίτι των Ξωτικών», «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», «Θεατρικό Εργαστήρι», «Το Νόστιμο Σπίτι», όπου ένας πλούσιος μπουφές περίμενε μικρούς και μεγάλους, ενώ μία τάξη διαμορφώθηκε έτσι ώστε οι μικροί μπόμπιρες να χορέψουν και να τραγουδήσουν με την ψυχή τους στην «Party Time αίθουσα»! Φυσικά τα βλέμματα, αλλά και την προσοχή όλων έκλεψε το «Σπίτι των Ευχών» όπου όλοι είχαν την δυνατότητα να γράψουν μία ευχή για το 2012!

Ήταν μία εκπληκτική διοργάνωση που χάρισε απλόχερα χαμόγελα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον ή τουλάχιστον για μία καλύτερη χρονιά για όλους μας!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά για τα όμορφα και ουσιαστικά πράγματα δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, χρειάζεται μόνο θέληση, αγάπη και μεράκι, και τα τρία χαρακτηριστικά διέθεταν οι γονείς των παιδιών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που παρά τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν σε προσωπικό επίπεδο και φυσικά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως σχολείο, κατάφεραν να αλλάξουν το κλίμα, έστω και για μία ημέρα!
Και του χρόνου!!!Καλές Γιορτές σε όλους!!!


http://www.acharnorama.gr...

0 σχόλια στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Δημοσίευση σχολίου