ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΙΧ ΣΕ ΑΧΑΡΝΑΙ

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΑΈνοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στα Άνω Λιόσια, επί της Λ. Φυλής σημειώθηκε χτες το πρωί, όταν ξαφνικά τέσσερις ένοπλοι σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, έξω από το κατάστημα και εισέβαλαν μέσα σε αυτό. Οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή των οπλών τον άτυχο ιδιοκτήτη...και του αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και χρυσαφικών από τις προθήκες και την βιτρίνα του καταστήματος. Αμέσως μετά βγήκαν έξω και αφού επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Η αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους, ωστόσο, τα πρώτα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά.

Δυστυχώς, τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, αλλά και του Δήμου Αχαρνών, έχει παρατηρηθεί αύξηση των ληστειών σε καταστήματα και οικίες, με ταυτόχρονη αύξηση των εμπρησμών ΙΧ αυτοκινήτων, που σύμφωνα με πληροφορίες, τις περισσότερες φορές είναι κλεμμένα και χρησιμοποιημένα για την πραγματοποίηση ληστειών…

Άρα τα δεκάδες αυτοκίνητα που καθημερινά γίνονται παρανάλωμα του πυρός σε κάθε γειτονιά της πόλης μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες και καίγονται, ώστε να καταστραφούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να προδώσουν τους δράστες. Μιλάμε για ένα ενορχηστρωμένο, τέλεια, έγκλημα σίγουρα όχι από… ερασιτέχνες, και κατά πάσα πιθανότητα όχι από έναν δράστη αλλά από ομάδα!

http://www.acharnorama.gr...

0 σχόλια στο ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΙΧ ΣΕ ΑΧΑΡΝΑΙ

Δημοσίευση σχολίου