Πρόσκληση στην 1η τακτική δημόσια συνεδρίαση Δήμου Αχαρνών - (Πέμπτη 12/01/2012)

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

dimosΠρόσκληση
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 1η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00 για να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα :


Α. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
Β. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Γ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 12 / 1 /2012
1. Καθορισμός των τελών καθαριότητας και φωτισμού έτους 2012 για την αντιμετώπιση των δαπανών παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φωτισμού καθώς και άλλης δαπάνης από πάγια παρεχόμενες δημοτικές υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

2. «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αχαρνές και Θρακομακεδόνες προς διαβούλευση για ένα μήνα μέσω διαδικτύου ή άλλου πρόσφορου μέσου.»

3. «Έγκριση θέσεων τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, όπως φαίνεται στην 58η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.»

4. Έγκριση της πρότασης λύσης διαμόρφωσης σύνδεσης της λεωφόρου Κύμης με την Μεγάλου Αλεξάνδρου (Θρακομακεδόνες).

5. 2η Παράταση του χρόνου περαίωσης των εργασιών του έργου : «Συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Χαραυγή-Πύργουθι-Λυκότρυπα-Χαμόμυλο-Αγ. Άννα του Δήμου Αχαρνών.»

6. 3η Παράταση του χρόνου περαίωσης εργασιών του έργου: «Συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Πανόραμα-Αγριλέζα -Μπόσκιζα -Αγ. Παρασκευή-Μεσονύχι του Δήμου Αχαρνών.»

7. Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.)-Τακτοποιητικού του έργου: «Κατασκευή κύριων συλλεκτηρίων αγωγών του δικτύου ακαθάρτων της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων.»

8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:
«Διαμόρφωση εσωτερικών χώρων για στέγαση υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων.»

9. Ορισμός μελών Επιτροπής Επιλύσεως φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2012.

10. Ορισμός Επιτροπής Παραλαβής για την προμήθεια οικοδομικών υλικών.

11. «Έγκριση καθιέρωσης λειτουργίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου σε δωδεκάωρη βάση και για όλες τις ημέρες του μήνα»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΝΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...

0 σχόλια στο Πρόσκληση στην 1η τακτική δημόσια συνεδρίαση Δήμου Αχαρνών - (Πέμπτη 12/01/2012)

Δημοσίευση σχολίου