14 ετών αλλά ζει σε σώμα 105 ετών

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΟΝΟΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣΌπως τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία της, η Χέιλι Όκινς λατρεύει τον Τζάστιν Μπίπμερ, έχει προσωπικό λογαριασμό στο twitter και λατρεύει τα ψώνια. Ωστόσο, έχει ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει από τους συνομήλικους της.Η Χέιλι, η οποία ζει στην Αγγλία, πάσχει από προγηρία, μια πάθηση η οποία κάνει το σώμα να γερνά 8 φορές πιο γρήγορα από το φυσιολογικό. Κι ενώ είναι μόλις 14 ετών, έχει ήδη αρθρίτιδα, ενώ της έχουν πέσει τα μαλλιά, όμως δεν σταματά να χαμογελά και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

Πέρυσι, η ζωή της έγινε σειρά ντοκιμαντέρ για το βρετανικό δίκτυο Five. Μιλώντας για αυτό σε βρετανικό ραδιόφωνο η κοπέλα είπε: «Είναι ενοχλητικό να έχεις το σώμα μιας γριάς». Ωστόσο, έχει και τα καλά του, καθώς χάρη στην πάθηση της κατάφερε να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους της καλλιτέχνες, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κάιλι Μινόγκ, ενώ έχει συναντηθεί και με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η 14χρονη έχει γράψει και ένα βιβλίο με τίτλο «Old before my time», στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θεώρησα πως είναι μια καλή ιδέα για όσους το διαβάσουν να εμπνευστούν και να καταλάβουν πως δεν μπορούν να αφήνουν τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας να τους απογοητεύουν και πρέπει να ζήσουν την ζωή τους, έτσι ακριβώς όπως τους προσφέρεται. Οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα ζούσα μέχρι τα 13 μου χρόνια, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Και για τον Τιτανικό άλλωστε είχαν πει ότι ήταν αβύθιστος».

ie...

0 σχόλια στο 14 ετών αλλά ζει σε σώμα 105 ετών

Δημοσίευση σχολίου