Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Αχαρνών - Που είναι τα βιβλία κ.Διαμαντοπούλου

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

7o-gymn_acharn.thumbnailΒρισκόμαστε στα μέσα της σχολικής χρονιάς και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων τα σχολικά βιβλία δεν έχουν φτάσει ακόμα στα χέρια των παιδιών μας. Έχουν φτάσει όμως εγκύκλιοι - αποφάσεις για αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών λόγω των καταλήψεων.Ζητούσαν απεγνωσμένα μία απόφαση από τα Σχολικά Συμβούλια για τον τρόπο αναπλήρωσης των ωρών.

Έπρεπε καθηγητές, γονείς και μαθητές, μέσα από τα Σχολικά Συμβούλια (δεν αναφέρομαι στον εκπρόσωπο του Δήμου γιατί απουσίαζε!) να βρούμε λύση για προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Μας έβαλαν να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα και αυτοί απλά ζήτησαν “συγνώμη”. Και γω απαντώ : “Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”! Γιατί αν είχαν έστω και λίγο φιλότιμο, έστω και λίγη αξιοπρέπεια θα δήλωναν παραίτηση. Όμως η καρέκλα της εξουσία είναι γλυκιά. Άλλωστε “ποιος νοιάζεται αν τα !@%@ (λογοκρισία) έχουν βιβλία!” Μας έφεραν αντιμέτωπους όλους εμάς για να καλύψουν την ανικανότητά τους. Εφάρμοσαν και μάλιστα πολύ καλά το “Διαίρει Και Βασίλευε”.

Διδακτικές ώρες χάθηκαν μόνο από τις καταλήψεις; Δε χάνονται όταν απεργούν οι καθηγητές; Γιατί δεν ζητούν και εδώ να γίνει αναπλήρωση ωρών;

Σήμερα 18-1-2012 ο Δ/ντής του Γυμνασίου μας έστειλε στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σε fax κατάσταση με τις ελλείψεις σχολικών βιβλίων.

Δείτε λοιπόν με αριθμούς (γιατί μόνο αυτούς καταλαβαίνουν στο Υπ.Παιδείας) τις ελλείψεις μας:

LISThttp://www.olympicvillagenews.gr...

0 σχόλια στο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Αχαρνών - Που είναι τα βιβλία κ.Διαμαντοπούλου

Δημοσίευση σχολίου