Πρωτοβουλίες και δράσεις που μας κάνουν περήφανους

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΔΡΙΑΝΟΣ 2012"Με την εκπαίδευση των γυναικών ξεκίνησε το Σάββατο 28/1 το Πρόγραμμα «ΑΔΡΙΑΝΟΣ 2012» της ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΩΝ».
Τη συγκεκριμένη εκπαίδευση με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», την παρουσίασε η Κα Ισμήνη Λυμπέρη.Κάτι διαφορετικό έγινε στην πόλη μας, μια ομάδα πολιτικής προστασίας παρουσίασε μια πάρα πολύ χρήσιμη εκπαίδευση, σχετική με τα ατυχήματα που γίνονται μέσα στο σπίτι.

Όλοι λίγο πολύ έχουμε βιώσει κάτι παρόμοιο, αλλά η Εκπαιδεύτρια Ισμήνη Λυμπέρη με πολύ απλά λόγια κατάφερε να δώσει μαθήματα πρώτων βοηθειών στις γυναίκες που παρευρέθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 27ου -30ου Δημοτικού Σχολείου 2ου Ολυμπιακού Χωριού.

Είπα γυναίκες, γιατί η εκπαίδευση ήταν αποκλειστικά μόνο για αυτές.

Η συμμετοχή και η επιτυχία ήταν τέτοια που ζητήθηκε να επαναληφθεί σε πολύ σύντομο χρόνο ώστε και άλλες γυναίκες να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Οι διοργανωτές μας είπαν ότι στα πλαίσια του ετησίου προγράμματος ( ΑΔΡΙΑΝΟΣ 2012 ), έχει προγραμματιστεί η ιδία εκπαίδευση τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, βέβαια μετά την απαίτηση του κόσμου η ημερομηνία θα αλλάξει.

Συγχαρητήρια και πάλι για την άρτια διοργάνωση, αλλά και στην εκπαιδεύτρια Ισμήνη Λυμπέρη που είναι χαρισματική. Πάντα τέτοια

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

http://www.covert.gr/

http://www.covert.gr/2012/01/281-2012.html...

0 σχόλια στο Πρωτοβουλίες και δράσεις που μας κάνουν περήφανους

Δημοσίευση σχολίου