Ρέππας Τέλος στην εφεδρεία Όχι σε απολύσεις

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

reppas«Δε τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο» ξεκαθάρισε ο υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, ενημερώνοντας την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για θέματα αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Ρέππας επεσήμανε όμως ότι απαιτείται εξορθολογισμός στο Δημόσιο. Επιπλέον ο υπουργός σημείωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα απολύσεων στην ατζέντα μας και την ατζέντα τη διαμορφώνει αυτή η κυβέρνηση και ο υπουργός. Θέλουμε συμπόρευση με τους εργαζομένους, δε θέλουμε μέτωπο μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας τόνισε ότι «αυτή η πολιτική έκανε τον κύκλο της, έφτασε η συζήτηση στο όριό της» ενώ συμπλήρωσε πως δε μπορεί να δοθεί χρονική παράταση στο μέτρο, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν στα όρια του παράλογου και του γελοίου.

Αναφερόμενος στη δανειακή σύμβαση και το PSI ο κ. Ρέππας είπε «χωρίς πρόγραμμα αλλαγών, επιλογών και μέτρων δεν θα οδηγηθούμε στη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI», ενώ χαρακτήρισε τη συνεργασία του με την task force ως «χρήσιμη για τη χώρα»....

0 σχόλια στο Ρέππας Τέλος στην εφεδρεία Όχι σε απολύσεις

Δημοσίευση σχολίου