Βυθίζονταν και το εστιατόριο του Concordia έπαιζε το σάουντρακ του Τιτανικού

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

nauagio-costa-concordiaΜία απίστευτη λεπτομέρεια έρχεται στο φως για το ναυάγιο του πλοίου «Concordia» από Ελβετούς επιβάτες, οι οποίοι σε συνέντευξή τους υποστήριξαν πως την ώρα του ναυαγίου στο εσταιτόριου του κρουαζιεροπλοίου, ακουγόταν το σάουντρακ της ταινίας του «Τιτανικού»


Σύμφωνα με τους δύο Ελβετούς επιβάτες που μίλησαν στην εφημερίδα «La Tribune de Geneve» την ώρα που το πλοίο προσάραξε στο εστιατόριο έπαιζε το «My heart will go on» που τραγουδούσε η Σελίν Ντιόν, στην ταινία Τιτανικός. «Αυτό έκανε πιο ρεαλιστικό τον Τιτανικό που ζούσαμε», είπε ο Γιάννικ Σγκάγκα, ένας επιζών του ναυαγίου ο οποίος μεταφέρθηκε μετά από τα απίστευτα παρατράγουδα σώος στην στεριά με τον αδερφό του Κέβιν.

Εν τω μεταξύ, ξανάρχισαν, νωρις το απόγευμα οι προσπάθειες σπηλαιολόγων και πυροσβεστών, για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων στο εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου Concordia.

Η θαλασσοταραχή, αργά σήμερα το πρωί, είχε προκαλέσει ελαφρά μετακίνηση του πλοίου και, κατά συνέπεια, οι ιταλικές αρχές είχαν αποφασίσει την προσωρινή διακοπή των επιχειρήσεων για την προστασία της ακεραιότητας των διασωστών.
Το Concordia είχε μετακινηθεί κατά εννέα πόντους κάθετα και ενάμιση πόντο οριζόντια.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στο μεταξύ, αναφερόμενα σε πηγές της γερμανικής κυβέρνησης, μεταδίδουν ότι στην λίστα των αγνοουμένων, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται και τουλάχιστον δέκα γερμανοί πολίτες.

Αυτό που φοβούνται οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων διάσωσης, είναι ότι αν δεν βελτιωθούν, σταθερά, οι καιρικές συνθήκες, το κρουαζιερόπλοιο , το οποίο έχει ακουμπήσει σε «σκαλί» από βράχια, στα 30 μέτρα βάθους, μπορεί να «γλιστρήσει» πολύ πιο κάτω, στα 70 μέτρα και να βυθιστεί εντελώς.

πηγή: thebest.gr...

0 σχόλια στο Βυθίζονταν και το εστιατόριο του Concordia έπαιζε το σάουντρακ του Τιτανικού

Δημοσίευση σχολίου