ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στο Μπουένος Άιρες τρένο να κόβετε στα 2 με αποτέλεσμα 49 νεκρούς!

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

tragikoΣοκ προκαλεί ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας και κατέγραψε το τι συνέβη όταν το γεμάτο με κόσμο τρένο έπεσε στην αποβάθρα του σταθμού Ονσο του Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα 49 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο ενώ περισσότεροι από πεντακόσιοι να τραυματιστούν
Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας και κατέγραψε το τι συνέβη όταν το γεμάτο με κόσμο τρένο έπεσε στην αποβάθρα του σταθμού Ονσο του Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα 49 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο ενώ περισσότεροι από πεντακόσιοι να τραυματιστούν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο από την πίεση που ασκείται στο τρένο από τη σφοδρή σύγκρουση, το τρένο μοιάζει σαν να σπάει στη μέση. Το πρώτο βαγόνι έγινε συντρίμμια και τα υπόλοιπα συνεθλίβησαν το ένα πάνω στο άλλο.


Μέσα σε αυτό το ντόμινο τραγωδίας εκατοντάδες επιβάτες παγιδεύτηκαν στα βαγόνια.Τα συνεργεία διάσωσης αναγκάστηκαν να ξηλώσουν τις οροφές για να βγάλουν έξω τους εγκλωβισμένους τραυματίες. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αποβάθρες έμοιαζαν με υπαίθρια νοσοκομεία.


Μέχρι και ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν για να μεταφερθούν οι τραυματίες σε νοσοκομεία.


Σημειώνεται ότι οι εμπειρογνώμονες προσπαθούν να βρουν τα αίτια του δυστυχήματος ενώ η έρευνα στρέφεται κυρίως στον 28χρονο μηχανοδηγό για να δουν κατά πόσο υπάκουσε στην σηματοδότηση κατά την άφιξη του στον σταθμό.

...

0 σχόλια στο ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στο Μπουένος Άιρες τρένο να κόβετε στα 2 με αποτέλεσμα 49 νεκρούς!

Δημοσίευση σχολίου