Όλο το χωριό κέρδισε ΛΟΤΤΟ εκτός από τον Μητσοτάκη

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΟΝΟΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣΈνα μικρό χωριό βορειοανατολικά της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, ήταν αυτό που κέρδισε το μεγαλύτερο τζακ-ποτ στην ιστορία της χώρας, οι κάτοικοι του οποίου μοιράστηκαν το αστρονομικό ποσό των 950 εκ. δολλαρίων. Όμως κέρδισε όλο το χωριό; Όχι...


Οι κάτοικοι του μικρού Σοντέτο αγοράζουν λαχνούς της Χριστουγεννιάτικης Λοταρίας προσφέροντας στήριξη στην ένωση των νοικοκυρών του τόπου τους που τα εμπορεύεται κερδίζοντας ένα μικρό ποσοστό. Ωστόσο, φέτος η οικονομική κατάσταση ήταν τόσο τραγική που κάποιοι κάτοικοι σκέφτονταν να μην συμμετάσχουν στην εθνική εμμονή της Λοταρίας. Για καλή τους τύχη, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Σοντέτο είναι αγρότες ή άνεργοι εργάτες οικοδομών. Πλέον κάποιοι είναι εκατομμυριούχοι, ενώ ακόμη και οι λιγότεροι τυχεροί κέρδισαν ένα μίνιμουμ 130.000 δολαρίων.

Ο μοναδικός που έμεινε έξω από τον χορό των κερδών ήταν ο Έλληνας Κωστής Μητσοτάκης (απλή συνωνυμία!). Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο μικρό Σοντέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για μια γυναίκα. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, όμως ο Έλληνας παραγωγός ταινιών παραμένει εκεί και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του.

πηγή: cretalive.gr...

0 σχόλια στο Όλο το χωριό κέρδισε ΛΟΤΤΟ εκτός από τον Μητσοτάκη

Δημοσίευση σχολίου