Ομορφιά και Χάρη στο Ολυμπιακό Χωριό

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΘΗΝΑΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στο Ολυμπιακό χωριό.
Το σωματείο ρυθμικής γυμναστικής του Ολυμπιακού Χωριού “ΑΘΗΝΑ” φιλοξένησε τους φιλικούς Αγώνες της Α.Ε.Σ.Γ.Α. στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Χ..
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 18 σωματεία από την Αθήνα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Χαλκίδα, την Κρήτη και τη Λειβαδιά με 11 αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών και 59 αθλήτριες στην κατηγορία νεανίδων.
Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν παρουσία των κατοίκων του Ο.Χ., του Δημάρχου Αχαρνών Σωτήρη Ντούρου και του υπευθύνου για τα αθλητικά Μιχάλη Βρεττού, στα εξής όργανα: κορδέλα, κορίνες, μπάλα και στεφάνι.Στο Σύνθετο Ατομικό τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία γυναικών κατέλαβαν οι: 1.Κοκκινέλη Αντωνία, Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Ρυθμός 2. Πριόνα Βασιλική, Γ.Σ. Αρετή Χαλκίδας και 3. Μητσοστεργίου Νόρα, Γ.Σ. Ηλιούπολης. Αντίστοιχα στην κατηγορία Νεανίδων νικήτριες αναδείχθηκαν οι: 1. Αλευρογιάννη Κορίνα, Γ.Σ. Ηλιούπολης 2. Γάσπαρη Βασιλική, Γ.Σ. Ηλιούπολης και 3. Ευσταθιάδη ευριδίκη Παλμός Αργυρούπολης.
Στο Σύνθετο ομαδικό ανακηρύχτηκαν νικητές οι σύλλογοι: 1. Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2. Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Ρυθμός 3. ΔΑΣ Δραπετσώνας.Τις απονομές διενήργησαν ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ο.Χ. “Αθηνά” Ανδρέας Πετράκης, η πρόεδρος του Συλλόγου των κατοίκων του Ολυμπιακού χωριού Εύα Πασχαλίδου, ο έφορος της ομάδας βόλεΪ του σωματείου “Φοίβος” Δημήτρης Γούναρης και άλλοι εκπρόσωποι του χώρου.
Μετά την απόλυτη επιτυχία των αγώνων η αρμόδια επιτροπή ενέκρινε τη διεξαγωγή των τελικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού. Ο Αθλητικός Σύλλογος “Αθηνά” θεωρεί τιμή του την ευθύνη αυτή και υποχρέωσή του απέναντι στους κατοίκους του Ολυμπιακού χωριού να δραστηριοποιείται σε αυτό το υψηλό επίπεδο αγώνων.
Μαρία Ανθυμίδου
Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Ο.Χ. “Αθηνά”...

0 σχόλια στο Ομορφιά και Χάρη στο Ολυμπιακό Χωριό

Δημοσίευση σχολίου