Καίγεται το κέντρο της Αθήνας VIDEO

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

fotiaΣτις φλόγες έχουν παραδοθεί καταστήματα και τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να προσπαθούν να προσεγγίσουν τα σημεία αλλά να μην μπορούν καθώς οι δρόμοι είναι κλειστοί και η πρόσβαση είναι αδύνατη.Δύο καταστήματα και μια τράπεζα που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Χρήστου Λαδά και Σταδίου έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, στο σημείο που ήταν σε εξέλιξη συμπλοκές κουκουλοφόρων με αστυνομικούς.

Εστίες φωτιάς υπάρχουν και στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου και σε δύο άλλες τράπεζες.


Καίγεται κτίριο στην Κοραή από News247

Φωτιά στην οδο Πανεπιστημίου από News247
--------------------------------------------------------------------------------

Καίγεται η Αθήνα - Επιθέσεις με χημικά σε ειρηνικούς διαδηλωτές από την αστυνομία

Ξεκουκούλωτοι τα θύματα της αστυνομίας

Ανεξέλεγκτη φαίνεται αυτή την ώρα η κατάσταση στην Αθήνα με τουλάχιστον δεκατρείς φωτιές σε διάφορα κτήρια όπως είναι τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, βιβλιοπωλεία, και ο κινηματογράφος "Αττικόν" στην Αιόλου.

Οι φωτιές μαίνονται στην Ιπποκράτους, στην Ευριπίδου και σε διάφορα στενά της Αθήνας όπου είναι ταμπουρωμένοι οι αποκαλούμενοι "γνωστοί-άγνωστοι" κουκουλοφόροι.


Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν την ύπαρξη τουλάχιστον 24 τραυματιών μέχρι στιγμής.

Όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες του nextok.blogspot.com αυτή τη στιγμή ομάδες δικυκλιστών της αστυνομίας περικύκλωσαν τους πολίτες που βρίσκονται στην οδό Ερμόυ και τους πετούν χημικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ανάμεσα στους πολίτες όπως οι ίδιοι μας διαβεβαιώνουν. Αντίθετα πρόκειται για κυριολεκτικά ξεκουκουλωμένους και χωρίς καν μάσκες προστασίας εργαζόμενους και άνεργους νέους. Ακόμα ανάμεσά στους ανθρώπους που δέχονται τις επιθέσεις της αστυνομίας είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας που αντιδρούν στο ξεπούλημα της χώρας και στην υποδούλωση που μας υπόσχεται η εύκολη λύση του νέου μνημονίου.

"Είμαστε εμείς τα παιδιά σας και είναι ανάμεσά μας πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση και ο Υπουργός "Προστασίας" του Πολίτη, έχουν χάσει τον έλεγχο και προσπαθούν να επιβάλουν το Μνημόνιο με πολεμικές διαδικασίες. Ντροπή! Αίσχος!" μας αναφέρουν με απεγνωσμένη φωνή τηλεφωνικά άτομα που βρίσκονται στη περιοχή.

Είναι φανερό ότι όπως και στη περίπτωση του Σχεδίου Ανάν, οι γνωστές πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν την υποδούλωση της εργατικής τάξης, εμφανίζονται με απειλές και εκφοβιστικά διλήμματα ώστε να δικαιολογήσουν την υπογραφή τους στο υποδουλωτικό Μνημόνιο που θα φέρει την Ελλάδα δεκάδες χρόνια πίσω ενώ οι ίδιοι θα απολαμβάνουν τα εκατομμύρια που κατάφεραν να τσεπώσουν είτε ως "νόμιμη" αποζημίωση για τη ...προσφορά τους εντός Βουλής, είτε για όσα κατάφεραν να εισπράξουν κάτω από το τραπέζι....

0 σχόλια στο Καίγεται το κέντρο της Αθήνας VIDEO

Δημοσίευση σχολίου