Τίτλοι τέλους για τα κανάλια σινεσπόρ και πρίσμα+ ρίχνει η ΕΡΤ

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ert-prismaΤέλος στη μετάδοση των προγραμμάτων των καναλιών σινεσπόρ και πρίσμα+ από το ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ βάζει η Διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης. Τα κανάλια θα αντικατασταθούν από τα προγράμματα των διεθνών δημόσιων τηλεοπτικών φορέων BBC World News και Deutsche Welle.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ επισημαίνει ότι τα προγράμματα με υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ που περιείχε το πρίσμα+ θα ενταχθούν στην ΕΤ1 και θα δημιουργηθεί μια καθημερινή ζώνη από τις 19:00 μέχρι και τις 22:00 με υπηρεσίες πρόσβασης για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης.

Παράλληλα στις 21:00 θα αναμεταδίδεται το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και από τη συχνότητα της ΕΤ1, με ταυτόχρονη απόδοση στη νοηματική γλώσσα.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι, από τις 19:00 έως τις 21:00 οι υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ θα παρέχονται μόνο από την ψηφιακή (και όχι την αναλογική) μετάδοση της ΕΤ1....

2 σχόλια στο Τίτλοι τέλους για τα κανάλια σινεσπόρ και πρίσμα+ ρίχνει η ΕΡΤ

Η DEUTSCE WELLE ΕΙΧΕ ΕΚΠΕΜΠΨΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ....ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ- ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΙΖΟΥΝ,
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....

Δημοσίευση σχολίου