Η Cosmote έκοψε τα τηλέφωνα στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

CosmoteΚαι όμως έγινε και αυτό...Η χρόνια συσσώρευση απλήρωτων λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας από υπουργούς και στελέχη του υπουργείου Παιδείας οδήγησε σήμερα την Cosmote να κόψει τα τηλέφωνα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλου και της υφυπουργού κυρίας Εύης Χριστοφιλοπούλου.


Μαζί με τα τηλέφωνα των υπουργών «νέκρωσαν» και αυτά των γραμματέων, συνεργατών και υπηρεσιακών παραγόντων που να μεν......
σήμερα δέχονταν κλήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τα τηλέφωνά τους και να καλέσουν πίσω όποιον τους έπαιρνε.
Ο νέος υπουργός κ. Γ. Μπαμπινιώτης δεν έχει πάρει κινητό τηλέφωνο του υπουργείου Παιδείας, αλλά χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότεροι λογαριασμοί, πρώην υπουργών Παιδείας που αφορούσαν δεκάδες τηλέφωνα συνεργατών τα οποία πληρώνονταν από το ελληνικό δημόσιο δεν είχαν εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και έμειναν τελικά απλήρωτοι με αποτέλεσμα να φτάσει το «πλήρωμα του χρόνου» και οι συνδέσεις να κοπούν.
Οι λογαριασμοί αυτοί φέρονται να είναι υπέρογκοι οπότε και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τελικά δεν τους πλήρωσαν....

0 σχόλια στο Η Cosmote έκοψε τα τηλέφωνα στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Δημοσίευση σχολίου