Στο πάρα πέντε ρυθμίσεις για χρεωμένα νοικοκυριά

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

portofoli«Θετική έκβαση» είχαν οι διαβουλεύσεις τρόικας- Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και υπουργείου Εργασίας αναφορικά με τις προωθούμενες διατάξεις... για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δίνει αγώνα δρόμου ώστε να τις θεσπίσει πριν το κλείσιμο της Βουλής.Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την «ευνοϊκή» εξέλιξη του «νόμου Κατσέλη» και για ρυθμίσεις οι οποίες αν και αρχικά περιλαμβάνονταν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που ψηφίζεται σήμερα, αποσύρθηκαν με την αιτιολογία της διαβούλευσης.

Αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης ανέφερε ότι «η διαβούλευση μεταξύ μελών της τρόικας, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του υπουργείου Εργασίας για τις προτεινόμενες ρυθμίσεις είχε θετική έκβαση. Είναι τραγική ειρωνεία που δεν καταφέραμε να προωθήσουμε στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα.


Εως αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία με την Τράπεζα της Ελλάδας και φαίνεται ότι υπάρχει πλέον δυνατότητα να προχωρήσει η ρύθμιση. Αύριο κλείνει η Βουλή εξετάζουμε όμως να δούμε εάν προλαβαίνουμε να φέρουμε τις ρυθμίσεις με πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

tro-ma-ktiko.blogspot...

0 σχόλια στο Στο πάρα πέντε ρυθμίσεις για χρεωμένα νοικοκυριά

Δημοσίευση σχολίου