Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΚαμμένοςΝέα επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.
Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στηνεντολή Τόμσεν περί άρσης της απαγόρευση των πλειστηριασμών, λέγοντας πως αυτό αποτελεί στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για αυτή την αλλαγή.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Χριστός Ανέστη.


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος- Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τις κομμένες συντάξεις και μισθούς των Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν την προπαγάνδα.
Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τους εργολάβους του δημοσίου και τους νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο την προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.
Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα.Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»...

0 σχόλια στο Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας

Δημοσίευση σχολίου