ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ghsxrΗ Ελληνική Hacking Σκηνή χτυπάει τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομίας, Εμποριου και Ενέργειας της Αλβανίας. Παραβιάστηκαν οι βάσεις δεδομένων και κωδικοί πρόσβασης της σελίδας και του εσωτερικού δικτύου. (και δεν είναι η πρώτη φορα, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες σχετικές επιθέσεις στο παρελθόν, όπως επίσης και στη σελίδα του συστήματος προξενείων ανά τον κόσμο του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλβανίας.)Η GHS έχει κάνει μια σειρά ανακοινώσεων εκ των οποιων, δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε δυο από αυτές.

> Σε νέα εποχή επικοινωνίας με περισσότερες interactive λειτουργίες και ανωνυμίας περνάει η Greek Hacking Scene, γίνετε μεταφορά σε δίκτυο εντός του σινικού τοίχους που προσφέρει κάλυψη στοιχειων. Πλέον οι anonymous είναι μια ελεγχομενη μάζα που στην ουσία υποκινείται από τις αρχές κρατών. Με αυτό το τρόπο, κάθε project χωρίς να έχει ουσιαστικό σκοπό, έχει γίνει μια υποκινούμενη νόμιμη απειλή και άρα έχουν κινηθεί διαδικασίες, με αυτή την τακτική κάθε project των anonymous επιβλέπει και στο νομικό αποκλεισμό του κοινού. Δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι οι αρχές κάνουν πίσω και ο κόσμος νικάει, έχουμε περάσει σε πιο σκληρά μετρα και ελεγχόμενο internet, και ουσιαστικά οι αρχές είναι αυτές που καθοδηγούν την κατάσταση. Δεν είχαμε Sopa, έχουμε Cispa, η Acta πέρασε πάνω κάτω. Απειλείται η Ελευθερια και έχει προσβληθεί αρκετά. Οι Hackers έχουν χάσει σημαντικό έδαφος σε γόνιμα εδάφη που κυρίαρχη η Ελευθερια και μπορεί να προωθηθεί παιδεία στο ευρύ κοινό. Τα πλήρως παγκοσμιοποιημένα και οικονομικά κέντρα δεν είναι ασφαλές.

> Νέες εξελίξεις αναμένονται με το βλέμμα στις εκλογές. Πληροφορίες και αρχεία μεγάλης σημασίας έχουν αποσπαστεί από κρατικούς φορείς και έχουν αναλυθεί ανάλογος, και θα αξιοποιηθούν στην αποδώσει δικαιοσύνης διά μέσω της νομικής οδού και χωρίς, εφόσον και σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν οι νομοι, για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του λαου.

Ας θυμηθούμε:http://olympia.gr...

0 σχόλια στο ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου