ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

goneis-acharnesΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ, ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

www.goneis-acharnes.gr
Αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο
 ΑΧΑΡΝΕΣ 21/09/2012
 Κολοκοτρώνη & Μητρομάρα 24

 Δελτίο Τύπου 28 13671 ΑΧΑΡΝΕΣ

 Προς: Υπουργείο Παιδείας Περιφέρεια Αττικής Δήμο Αχαρνών
 Κοιν: Ομοσπονδία Ενώσεων Αν. Αττ. Συλλόγους Γονέων Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ, ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Δέκα μέρες πέρασαν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα παιδιά μας δυστυχώς βιώνουν τις συνέπειες από την απαράδεκτη πρακτική να μειώνουν συνεχώς τα κονδύλια και τις επιχορηγήσεις για την παιδεία, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. . Από τη Δευτέρα 17/09/2012 απεργούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αχαρνών, διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη καθυστέρηση των δεδουλευμένων τους με συνέπεια στις σχολικές μονάδες που έχει αναλάβει την καθαριότητα ο δήμος να υπάρχει πρόβλημα καθαρισμού, βρώμικες τουαλέτες , στοιβαγμένα σκουπίδια στις εισόδους των σχολικών κτιρίων και πέριξ αυτών, εγκυμονώντας σοβαρότατους κινδύνους υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών. . Από σήμερα Παρασκευή 21/09/2012 δεν μπορούν να μεταφερθούν οι μαθητές του Δήμου μας που «ατυχώς» διαμένουν μακριά από τις υπάρχουσες σχολικές μονάδες, γιατί είναι απλήρωτοι οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων που αποφάσισαν την πλήρη διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της περιφέρειας Αττικής. Απευθυνόμαστε σε κάθε αρμόδιο και σε όλους τους εμπλεκόμενους ( Υπουργείο Παιδείας, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αχαρνών) που έχουν ή έπρεπε να έχουν την ευθύνη της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων, Να δώσουν άμεσα λύσεις στα προβλήματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ Τα παιδιά μας σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποστούν τις ανεπάρκειες του συστήματος αλλά και τις συνέπειες εξ’ αιτίας της απαράδεκτης επιλογής – απόφασης για την υποχρηματοδότηση της Παιδείας και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                     ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ...

0 σχόλια στο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου