ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΧΩΡΙΌ-Στέγαστρα και κολώνες των στάσεων.

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

971430_img_35731458636963_-1-.jpgΚάνοντας ποδήλατο τις προηγούμενες μέρες εντός του Ολυμπιακού χωριού, όπως συνηθίζω άλλωστε, παρατήρησα στις ταμπέλες των στάσεων να υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα υπέρ του Παναθηναϊκού
( ξέρετε αυτά που βάζουν οι "υγιείς" φίλαθλοι πάντα),
σκέφτηκα αρχίσαμε τα ωραία πάλι.Πέρασαν οι μέρες, βγήκαν, ξανά μπήκαν, γράφτηκαν μικρά συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ.
Λογικό όμως δεν σταμάτησε εκεί αυτή η ανούσια διαμάχη, συνεχίστηκε...
Συνεχίστηκε με όλο της το μεγαλείο στα δύο καινούργια στεγαστρα που μπήκαν πριν λίγο καιρό, γεμάτα από πάνω μέχρι κάτω με συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού και με υβριστικά σχόλια για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Είπα αυτό ήταν, πρέπει να τα καθαρίσουμε, γιατί δεν θα έχει τελειωμό αυτη η μάχη. Εχθές λοιπόν που έκανα τη συνηθισμένη μου διαδρομή έπαθα πλάκα, έμεινα άφωνος. Ναι ναι, κάποιοι τα είχαν καθαρίσει. Κάποιος ή κάποιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση, πραγματικά σκέφτηκα, κοίτα να δεις υπάρχουν και άλλοι, ναιι υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται το ίδιο.
Ναι κάτι αλλάζει, ναι κάναμε την αρχή ως νέα γενιά Ολυμπιακού χωριού και ναι υπάρχουν αυτοί που το προηγούμενο καιρό αδιαφορούσαν για όλα αυτά, αλλά πλέον αναλαμβάνουν δράση. Αυτό είναι ευτυχία και επιτυχία για μένα.
Πραγματικά συγχαρητήρια σε όποιον ή όποιους προέβησαν σε αυτή τη δράση.
(Πολλοί θα παρατηρήσατε ότι οι κολόνες των στάσεων βάφτηκαν και μπήκαν ξανά καινούριες πινακίδες που αναγράφουν τις ανάλογες πληροφορίες.)
✌💪😍🚴 ΥΓ. Εσυ ή εσείς που κολλάτε τα οπαδικα αυτοκόλλητα και γράφετε οτιδήποτε έχει σχέση με μίσος, αλήθεια πείτε μου τον λογο, πείτε μου, ειλικρινά θέλω να το συζητήσω μαζί σας.

Billis Vosinas Grigoriadis με τον Konstantinos Vosinas....

0 σχόλια στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΧΩΡΙΌ-Στέγαστρα και κολώνες των στάσεων.

Δημοσίευση σχολίου